ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ : ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις, & Επισκευές Υπηρεσιών Ρολά Γκαραζόπορτας

Εγκαταστάσεις – Επισκευές – Αντικαταστάσεις – Μετατροπές – Συντηρήσεις :

ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ

Στην Rola Asfaleias με σκοπό την τεχνική υποστήριξη των προϊοντων και των πελατών προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν:
Συντήρηση και επισκευές στα ρολά ασφαλείας.
Παρέχουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υπηρεσία 24 ώρες.
Είμαστε μια εταιρεία αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση όλων των τύπων αυτόματες πόρτες γκαράζ, σε εμπορικά και βιομηχανικά και οικιακά κτίρια, τράπεζες, εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια αλλά και μικρά καταστήματα και οικίες σε όλη την Ελλάδα.

Επισκευές ελατήρια για ρολά ασφαλείας

Ως εκ τούτου, θέλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με πεποίθηση και ασφάλεια για νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι, εξασφαλίζοντας την αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας στο ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Και να εξετάσει την εγκατάσταση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση των καλωδίων, και της συνδέσεις τους. Ελέγξουμε και να επαληθεύσουμε την ορθή λειτουργία των στοιχείων ασφαλείας, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος ατυχήµατος ή ζηµίας. Σωστό καθαρισμό των εξαρτημάτων της γκαραζόπορτας δίνει την επιθυμητή εμφάνιση και λειτουργία.

ΛΥΣΕΙΣ Υψηλής ασφάλειας.

Τον εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης με τη λειτουργία των τεχνικών ελλείψεων που μόνο ειδικευμένο προσωπικό μπορεί να εκτιμάται σε κάθε περίπτωση σημαντική όσο και των αρχών της ασφάλειας και της αξιοπιστίας.

Η συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και το σήμα CE, υποστηρίζουν αυτές τις δύο αρχές.

Sofos Doors.

Παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε περίπτωση. Προϊόντα και τις υπηρεσίες μας πληρούν όλους τους κανονισμούς και να παρέχουν πλήρη ασφάλεια και αξιοπιστία για την εγκατάσταση και την επισκευή σας.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα εργασίες εγκατάστασης, επισκευής, μετατροπής και συντήρησης σε υπάρχουσες Γκαραζόπορτες, Μηχανισμούς, Ρολά καταστημάτων και Αυτοματισμούς – καθώς και για λογαριασμό συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

Διαθέτουμε ανταλλακτικά για όλους σχεδόν τους τύπους ρολών καθώς και σύγχρονους πίνακες αυτοματισμού και κοντρόλ για όλες τις γκαραζόπορτες και τα ρολά καταστημάτων Sofos Doors.

service quarantee

Εγγύηση Εργασιών και Ανταλλακτικών

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – SERVICE

Με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων προτάσεων στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖ αναλαμβάνουμε τη συνολική ανακατασκευή, διαμόρφωση και μετατροπή χώρων για να γίνουν γκαράζ ( πιλοτές, αποθήκες, υπόγεια, καταστήματα )… Διαβάστε περισσότερα…