Ρολά δικτυωτά ανοικτού τύπου

Τα δικτυωτά ρολά είναι κατάλληλα για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε και παράλληλα το μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό. Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm. Τα δικτυωτά ρολλά διατείθενται σε 3 τύπους: “Μεγαλό Μάτι”, “Μεσαίο Μάτι” και “Μικρό Μάτι”. Η αντοχή του ρολλού αυξάνεται από το “Μεγάλο Μάτι” προς το “Μικρό Μάτι”.

 

Ρολλά δικτυωτά μικρό μάτι 7cm x 5,5cm

Ρολλά δικτυωτά μικρό μάτι 7cm x 5,5cm

 

Ρολλά δικτυωτά μεσαίο μάτι 9cm x 13cm

Ρολλά δικτυωτά μεσαίο μάτι 9cm x 13cm

 

Ρολλά δικτυωτά μεγάλο μάτι 17cm x 11,5cm

Ρολλά δικτυωτά μεγάλο μάτι 17cm x 11,5cm

 

Ρολλά δικτυωτά στρογγυλό μάτι 9cm x 9cm

Ρολλά δικτυωτά στρογγυλό μάτι 9cm x 9cm

 

Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το κατώτερο μέρος του ρολλού που εφάπτεται στο έδαφος αποτελείται από ενισχυμένο προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας κλειστού τύπου για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Επίσης το πάνω μέρος του ρολλού αποτελείται και αυτό από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας κλειστού τύπου για ομαλή κίνηση τυλίγματος. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τα ρολλά διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση.

Ρολλά Δικτυωτά

Για αισθητικούς λόγους υπάρχει δυνατότητα ο μηχανισμός κίνησης του ρολλού να καλυφθεί από μεταλλικό κουτί από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το ρολλό. Το ρολλό κινείται σε κατάλληλους οδηγούς από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, οι οποίοι δύναται να διαθέτουν ειδικό λάστιχο με βουρτσάκι για επιπλέον στεγάνωση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολλού.

 

Τεχνίκα χαρακτηριστικά για δικτυωτά ρολά

1. Ειδικά διαμορφωμένες βέργες από γαλβανιζέ μασίφ σίδερο διατομής Φ8 που ενώνονται μεταξύ τους με ειδικούς συνδετήρες έτσι ώστε να δημιουργούν το συνολικό πλέγμα (δίχτυ).

2. Βάρος επικάλυψης zn 140gr/m2 (70gr/m2 εκατέρωθεν).

3. Ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής (AKZO NOBEL) με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών αρχιτεκτονικών προδιαγραφών BS EN 12206:2004 PART I , QUALICOAT CLASS I και GSB.

4. Συνδυασμός υψηλής προστασίας και δυνατότητα οπτικής επαφής με τον εσωτερικό χώρο.

5. Ιδανικό για τοποθέτηση σε βιτρίνες καταστημάτων.

6. Κανάλια ειδικού σχήματος “Π” (40mm και 60mm) και (δεν φέρουν λάστιχα και βουρτσάκια).

7. Το κατωκάσι του ρολού κατασκευάζεται:

α) από κοιλοδοκό 80mm x 40mm όταν το ρολό είναι αυτόματο
β) από προφίλ κλειστού τυπού (ίσιο) όταν το ρολό είναι χειροκίνητο και φέρει κλειδαριές.

9. Άξονες διαμέτρου Φ60 (2,5mm και 4,0mm) και Φ76 (3,0mm και 4,0mm) συμφώνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

10. Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από τη εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.

11. Δυνατότητα κατασκευής κουτιού κάλυψης του άξονα το όποιο προσαρμόζεται στις ειδικά διαμορφωμένες πατούρες που φέρουν οι σημαίες των καναλιών για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

12. Δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας.

Ποιότητα ISO 9001:2008