Ρολά Αλουμινίου Κλειστού Τύπου Διπλό με Μόνωση Πολυουρεθάνη

 

Τα ρολά αλουμινίου κλειστού τύπου διπλό με μόνωση πολυουρεθάνης είναι κατάλληλα για καταστήματα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, βιομηχανίες και γενικά για χώρους με υψηλές απαιτήσεις. Τα ρολά αυτού του τύπου κατασκευάζονται από προφίλ γαλβανισμένου εν θερμώ χάλυβα ή από προφίλ αλουμινίου. Λόγω του διπλού τοιχώματος είναι κατάλληλα για χώρους με υψηλότερες απαιτήσεις σε στιβαρότητα και αντοχή. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης πολυουρεθάνης μεταξύ των δύο τοιχωμάτων, ώστε να επιτυγχάνεται μόνωση του χώρου (θερμομόνωση και ηχομόνωση).

Ρολλά κλειστού τύπου με μόνωση

Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το τελευταίο προφίλ στα  ρολά αλουμινίου διπλού τοιχώματος που εφάπτεται στο έδαφος είναι ενισχυμένο για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τα ρολά αλουμινίου διπλού τοιχώματος με μόνωση διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση. Για αισθητικούς λόγους υπάρχει δυνατότητα ο μηχανισμός κίνησης του ρολού να καλυφθεί από μεταλλικό κουτί από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το ρολό. Το ρολό κινείται σε κατάλληλους οδηγούς από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, οι οποίοι δύναται να διαθέτουν ειδικό λάστιχο με βουρτσάκι για επιπλέον στεγάνωση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολλού.

Τα προφίλ της γκαραζόπορτας ρολού κλειστού τύπου είναι επίπεδης ή κοίλης διατομής και η επιλογή της εξαρτάται από το αισθητικό αποτέλεσμα και το επίπεδο αντοχής που επιθυμείται. Γενικά τα προφίλ κοίλης διατομής προσδίδουν μεγαλύτερη στιβαρότητα και αντοχή, αλλά έχουν υψηλότερο κόστος.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης.

1. Προφίλ αλουμινίου προβαμμένο διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης.

2. Πυκνότητα πολυουρεθάνης 47 kgr.

3. Διαθέσιμα χρώματα 9016(ΛΕΥΚΟ). Αναμένονται νέα χρώματα.

4. Δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων μονών PLEXI GLASS (τζαμάκια) σε μονό προφίλ αλουμινίου διέλασης 145mm x 55mm ΚΑΙ 600mm x 55mm (maximum) για παροχή φυσικού φωτισμού.

5. Δυνατότητα τοποθέτησης διπλών διάφανων PLEXI GLASS (τζαμάκια) στο ίδιο το προφίλ 90mm x 55mm για παροχή φυσικού φωτισμού.

6. Κανάλια ειδικού σχήματος “ΩΜΕΓΑ” διαφόρων διατομών (60 mm , 80 mm ,100 mm, 120mm) σε συνδυασμό με την διάσταση του ρολού και πάχους ατσαλολαμαρινας 2mm με ενσωματωμένα λάστιχα και βουρτσάκια για την μείωση των απωλειών από αέρα και θόρυβο.

7. Άξονες διαμέτρου Φ60 (2,5mm και 4,0mm) και Φ76 (3,0mm και 4,0mm) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

8. Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από τη εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.

9. Δυνατότητα κατασκευής κουτιού κάλυψης του άξονα το οποίο προσαρμόζεται στις ειδικά διαμορφωμένες πατούρες που φέρουν οι σημαίες των καναλιών για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

10. Δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας.

Ποιότητα ISO 9001:2008

Σημείωση: Όλα τα παρελκόμενα των ρολών αλουμινίου όπως άξονας, κανάλια, κουτί και μετώπη κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα.