Προϊόντα

Πόρτες Γκαράζ - πολύσπαστεςΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ – πολύσπαστες

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της γκαραζόπορτας. Προσφέρουν ασφάλεια, θερμοηχομόνωση και αθόρυβη λειτουργία. Πολύ εύκολη χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Περισσότερα

 

Πόρτες Γκαράζ - μονοκόματεςΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ – μονοκόματες

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες της rola-asfaleias είναι προέλευσης Γερμανίας και κατασκευάζονται από ραμποτέ χαλύβδινη ατσαλολαμαρίνα. Διαθέτουν οριζόντιο κλείδωμα για χειροκίνητο χειρισμό πόρτας. Οδηγοί κίνησης για σταθερή και ομαλή διαδρομή πόρτας.
Περισσότερα

 

 

Μηχανισμοί οροφήςΜηχανισμοί οροφής

Ασύρματα μοτέρ για γκαραζόπορτες οροφής μέχρι 15m2. Σταματούν αυτόματα σε περίπτωση αντίληψης εμποδίων κατά την κάθοδο. Παρέχουν αντικλεπτική προστασία καθώς ασκούν και αντίθετη πίεση σε ενδεχόμενη απόπειρα παραβίασης της πόρτας.
Περισσότερα

 

 

Ρολά Ασφαλείας - Γκαράζ και καταστημάτωνΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – γκαράζ και καταστημάτων

Τα ρολά ασφαλείας έχουν κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό βαθμό προστασίας που παρέχουν. Χρησιμοποιούνται σε χώρους όπως καταστήματα, γκαράζ, οικίες και αποθηκευτικούς χώρους.
Περισσότερα

 

 

Μηχανισμοί για συρόμενες αυλόπορτεςΜηχανισμοί για συρόμενες αυλόπορτες

Όλοι οι μηχανισμοί είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα ασφαλείας εξασφαλίζοντας τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της αυλόπορτας. Δύναται να συνδεθούν με ζεύγος φωτοκυττάρων ασφαλείας, κλειδοδιακόπτη (ενσύρματο και ασύρματο), πληκτρολόγιο, φως αλάρμ.
Περισσότερα

 

 

Μηχανισμοί για ανοιγόμενες αυλόπορτεςΜηχανισμοί για ανοιγόμενες αυλόπορτες

Προτείνουμε λύσεις για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη. Όλα μας τα μοτέρ για ανοιγόμενες αυλόπορτες είναι κατασκευασμένα με class F υλικά, πράγμα που συνεπάγεται χαμηλό επίπεδο θορύβου, χαμηλή κατανάλωση ισχύος και αυξημένη διάρκεια ζωής.
Περισσότερα

 

 

Αξεσουάρ πορτώνΑξεσουάρ πορτών

Αξεσουάρ για γκαραζόπορτες. Όλοι οι μηχανισμοί είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα ασφαλείας εξασφαλίζοντας τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της αυλόπορτας. Δύναται να συνδεθούν με ζεύγος φωτοκυττάρων ασφαλείας, κλειδοδιακόπτη (ενσύρματο και ασύρματο), πληκτρολόγιο, φως αλάρμ.
Περισσότερα

 

 

Αυτόματες μπάρες στάθμευσηςΑυτόματες μπάρες στάθμευσης

Οι μπάρες της rola-asfaleias είναι σχεδιασμένες με αυστηρά κριτήρια με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου parking.Η άριστη ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική επιτρέπουν τον απόλυτο αυτόματο έλεγχο του χώρου.
Περισσότερα

 

 

Βιομηχανικές πόρτεςΒιομηχανικές πόρτες

Βιομηχανικές πόρτες και ρολά αποτελούν ένα από τα βασικότερα είδη της εταιρίας μας.Για μας προέχει η άριστη γνώση των προϊόντων και η εξειδίκευση του προσωπικού σε πρωτοποριακές μεθόδους και τεχνολογίες.
Περισσότερα

 

 

ΑυλόπορτεςΑυλόπορτες

Αυλόπορτες από την rola-asfaleias. Ο υψηλός βαθμός ασφάλειας σε συνδυασμό με τις άφθονες αρχιτεκτονικές επιλογές αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό τους σημείο.Κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από γαλβανιζέ σίδηρο στις επιθυμητές διστάσεις και σε πολλά σχέδια.
Περισσότερα

 

 

Μπάρες στάθμευσηςΜπάρες στάθμευσης

Μπάρες στάθμευσης από την rola-asfaleias. Προστατεύουν τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους από παράνομη στάθμευση οχημάτων. Ασφαλίζουν το όχημα σας από κλοπή. Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, δεν πιάνουν χώρο όταν είναι κατεβασμένα και το κλείδωμα τους γίνεται με ειδική κλειδαριά ασφαλείας.
Περισσότερα